Uutisarkisto

Poikkeusreittejä Lahdessa MM-kisojen aikana

Hiihdon MM-kisat aiheuttavat joitakin poikkeuksia vuorojemme ajoreiteillä 20.2. – 5.3.2017.

Lahti – Tampere ja Lahti – Turku -vuorot ajetaan suoraan Mannerheiminkatua. Näin välistä jäävät Aleksanterinkadun/Vapaudenkadun ja Konserttitalon pysäkit.

Vuoro 16.20 Jalkarannantie – Orimattila lähtee Konserttitalon pysäkiltä.

Klikkaa tästä nähdäksesi Lahden seudun liikenteen poikkeustiedote

Uusi pikavuoro Rovaniemi – Oulu – Rovaniemi

Gold Line on aloittanut uuden pikavuoron reitillä Rovaniemi – Oulu – Rovaniemi. Vuoro lähtee Rovaniemeltä maanantaista lauantaihin klo 11.00 ja Kemistä klo 12.40 saapuen Ouluun klo 14.20. Vuorolta on yhteydet mm. klo 15.00 Oulu – Jyväskylä ja klo 16.15 Oulu – Iisalmi – Kuopio -vuoroille.

Uusi paluuvuoro lähtee Oulusta klo 17.00 saapuen Kemiin klo 18.40 ja Rovaniemelle 20.25. Jatkoyhteys Rovaniemeltä Sodankylän ja Saariselän kautta Ivaloon lähtee M-P ja SS-päivinä klo 21.00 (ei siis lauantaisin).

Muut vuoromme Rovaniemeltä Ouluun lähtevät M-L klo 8.00 ja M-S klo 17.10. Muut vuorot Oulusta Rovaniemelle lähtevät M-S klo 11.20 ja M-L klo 13.40.

Lippukauppaan pääset tästä: https://liput.matkahuolto.fi/connectionsearch?theme=koivistonautokonserni&subtheme=koivistonauto&lang=fi#breadcrumb

Miellyttävää matkaa!

Kuopion Liikenteen Matkakortilla edullisesti matkaan

Kuopion Liikenteen Matkakortilla voit matkustaa kätevämmin ja edullisemmin. Matkakortin voit ostaa suoraan kuljettajalta vuoroillamme (vakio- ja pikavuoroissa). Saat Matkakortin veloituksetta (3 euron korttimaksua ei peritä), kun lataat samalla kertaa joko kausilipun tai arvoa vähintään 10 eurolla. Matkakortin lisälatauksista emme peri palvelumaksua.

Hinnat:

Varkaus – Kuopio 30 päivää 199 e

Leppävirta – Kuopio 30 päivää 139 e

Leppävirta – Varkaus 30 päivää 99 e

Arvolipulla maksaessasi saat aina 10 prosentin alennuksen kertalipun hinnasta. Matkakortti kelpaa maksuksi kaikissa Kuopion Liikenteen vakio- ja pikavuoroissa. Kortti ei kelpaa maksuksi viranomaisten Waltti-liikenteen vuoroilla.

Lisätietoja aikataulusivultamme: http://www.koivistonauto.fi/aikataulut-ja-liput/kaukoliikenne/liput/