Porvoon Liikenteen lipulla pääset matkustamaan Helsingin ja Porvoon välillä joustavasti ja mukavasti.  Päivittäisiä vuoroja on kymmeniä, ja ne kulkevat aamuvarhaisesta iltamyöhään.

Aikuisen kertalippu (9 euroa) ja lapsen kertalippu (4,50 euroa) sisältävät kahden tunnin vaihto-oikeuden Porvoossa Porvoon Liikenne Oy:n vuoroilla.  Opiskelija- ja varusmieslipun hinta on 5,90 ja nuoriso-, eläkeläis- ja lehdistölipun hinta 8,30.

20 matkan kortti maksaa 99 euroa, ja se on voimassa 90 päivää.  Sillä voit matkustaa kaikilla Porvoon Liikenteen linjoilla. Vaihto-oikeus Porvoossa on kaksi tuntia. Lisämatkoja voi ladata Porvoon Liikenteen linja-autoista ja nettikaupastamme. Klikkaa tästä päästäksesi nettikauppaan

Kaukoliikenteen 30 päivän näyttökortti maksaa 199 euroa, ja sillä voit matkustaa rajoittamattomasti 30 päivän ajan kaikilla Porvoon liikenteen linjoilla.

Katso aikataulut PDF-muotoisena tästä.