Kuopion Liikenteen Matkakortilla voit matkustaa kätevämmin ja edullisemmin. Matkakortin voit ostaa suoraan kuljettajalta vuoroillamme (vakio- ja pikavuoroissa). Saat Matkakortin veloituksetta (3 euron korttimaksua ei peritä), kun lataat samalla kertaa joko kausilipun tai arvoa vähintään 10 eurolla. Matkakortin lisälatauksista emme peri palvelumaksua.

Hinnat:

Varkaus – Kuopio 30 päivää 199 e

Leppävirta – Kuopio 30 päivää 139 e

Leppävirta – Varkaus 30 päivää 99 e

Arvolipulla maksaessasi saat aina 10 prosentin alennuksen kertalipun hinnasta. Matkakortti kelpaa maksuksi kaikissa Kuopion Liikenteen vakio- ja pikavuoroissa. Kortti ei kelpaa maksuksi viranomaisten Waltti-liikenteen vuoroilla.

Lisätietoja aikataulusivultamme: http://www.koivistonauto.fi/aikataulut-ja-liput/kaukoliikenne/liput/