VALMET AUTOMOTIVE TYÖMATKALIPUT

Työmatkakuljetukset Porista Eurajoen, Rauman ja Laitilan kautta Uudenkaupungin autotehtaalle siirtyvät Satakunnan Liikenne Oy:n operoimiksi 1.4.2019. Vuorojen aikataulut sekä reitti pysyvät ennallaan. Lähtöpysäkki Porin Kauppatorilla siirtyy laiturille 11 (Antinkadun varrella).

1.4.2019 jälkeen matkustajilla on mahdollisuus siirtyä käyttämään näillä Valmet Automotiven työmatkoilla myös mobiilisovelluksen tuotteita. Sovellus on Koiviston Auton Matkaan mobiilisovellus; https://www.koivistonauto.fi/matkaan/

Mobiilisovellus toimii Android- ja iPhone-puhelimissa. Lataa sovellus ilmaiseksi Google Play-kaupasta tai AppleStoresta.

Sovelluksessa on samat tuotteet ja hinnat kuin matkakortille ladattaessa.

Matkustajilla ennestään käytössä olevat korttituotteet kelpaavat sellaisenaan myös Satakunnan Liikenteen autoissa, niin kauan kuin niissä on matkoja tai matkapäiviä jäljellä.

Mikäli matkustaja haluaa käyttää samaa korttia myös jatkossa tulee hänen käydä ennen seuraavaa latausta kortin kanssa Porin Linjojen palvelupisteessä Porinassa alustamassa kortti uudelleen.

Uusia kortteja voi tilata Satakunnan Liikenteen liikennetoimistosta arkisin puh 010 820 6200 tai sähköpostilla satakunnanliikenne@kabus.fi. Kerro tilauksessa millaisen kortit tarvitset.

Kuljetusten aikataulut:

 

Lippujen hinnat:

Pori: 6 € kertalippu / 52 € kymppikortti / 170 € kausikortti
Luvia: 5 € kertalippu / 43 € kymppikortti / 140 € kausikortti
Eurajoki: 4 € kertalippu / 33 € kymppikortti / 110 € kausikortti
Rauma: 3 € kertalippu / 24 € kymppikortti / 80 € kausikortti
Laitila: 3 € kertalippu