Varkauden kaupunkiliikenteen linjalla 1 (Ma-Pe) ja linjalla 2 (La) otetaan käyttöön uusi reittiosuus Käpykankaan suunnalla: Jäppiläntie-Käsityökatu-Viilukuja-Sorvikatu (uudet pysäkit)-Jäppiläntie. Taulumäeltä Käpykankaalle liikennöitäessä jää reitiltä pois Jäppiläntie 1 -pysäkki. Korvaava pysäkki on Sorvikadulla (Jäppiläntien suuntaan).

 

Varkauden lähiliikenteen linjoilla 61 ja 62 liikennöidään osa vuoroista Joutenlahden (Käärmeniementien) kautta Vt 5 sijaan. Reitti Taulumäen/Kuoppakankaan suuntaan: Vt 23-Käärmeniementie-Sorvikatu-Jäppiläntie ja Kuvansin/Joroisten suuntaan: Jäppiläntie-Käsityökatu-Vanerikuja-Sorvikatu-Käärmeniementie-Vt 23. Liikennöitäessä Joutenlahden (Käärmeniementien) kautta Kuvansin/Joroisten suuntaan jää reitiltä pois Jäppiläntie 1 -pysäkki. Korvaava pysäkki on Sorvikadulla (Käärmeniementien suuntaan).

 

Linjan 61 ja 62 vuorojen aikatauluihin on tehty edellä mainitusta syystä joitakin muutoksia.

 

Klikkaa tästä nähdäksesi aikataulut