Facebook-kilpailun säännöt

Kilpailu järjestetään osoitteessa www.facebook.com/koivistonauto. Kilpailun järjestää Koiviston Auto –konserni, Metsä-Pietilänkatu 3, 15800 Lahti. Kilpailuun osallistutaan lähettämällä vastaus kommenttikenttään. Kilpailuaika on 22.7. – 25.7.2019. Voittaja arvotaan 26.7.2019 kaikkien vastauksien joukosta.

Asiattomalla kielenkäytöllä esitetyt kommentit eivät osallistu kilpailuun. Kilpailuajan päätyttyä saapuneita kommentteja ei oteta huomioon, eikä myöskään yksityisviesteinä saapuneita kommentteja. Palkintona on kahden hengen meno-paluumatka Koiviston Auto -konsernin OnniBus FLEX -vuoroissa. Matkat on käytettävä vuoden sisällä arvonnan päättymisestä. Voittajan nimi ilmoitetaan kilpailuajan päätyttyä Koiviston Auton Facebook-sivulla kilpailun kommenttiketjussa. Voittajalle ilmoitetaan voitosta myös yksityisviestillä.

Koiviston Auto –konserni ei luovuta voittajan osoite- tai muita tietoja eteenpäin eikä niitä käytetä muihin markkinointitarkoituksiin. Koiviston Auto -konsernin henkilökunta ei voi osallistua kilpailuun. Kilpailu ei ole missään yhteydessä Facebookiin eikä Facebook sponsoroi, tue tai järjestä tätä kilpailua. Kilpailun sisällöstä vastaa vain järjestäjä. Facebook ei ole vastuussa kilpailusta tai siihen liittyvistä seikoista.