Koiviston Auto vahvistuu Tampereella ostamalla Pirkanmaan Tilausliikenne Oy:n osakekannan. Kaupan myötä Koiviston Auto -konserni kasvaa 15 miljoonan euron liikevaihdon, noin 200 työntekijän ja 86 linja-auton verran ja lähtee vauhdittamaan liikenteen sähköistymistä myös Tampereella.

Koiviston Auto -konserni ja Pertti Johansson ovat allekirjoittaneet sopimuksen Pirkanmaan Tilausliikenne Oy:n osakekannan myynnistä Koiviston Auto -konsernille. Kaupan odotetaan toteutuvan toukokuun aikana.

Pirkanmaan Tilausliikenne on Tampereen seudun suurin paikallisliikenteen toimija. Yhtiöllä on noin 200 työntekijää, 86 linja-autoa ja 15 miljoonan euron liikevaihto vuonna 2021. Liikevaihdosta on yli 95 % sopimuksiin perustuvaa paikallisliikennettä.

”Olen hyvin iloinen voidessani toivottaa Pirkanmaan Tilausliikenteen osaksi Koiviston Auto -konsernia. Yhtiö on kasvattanut liiketoimintaansa terveellä pohjalla ja strategisesta näkökulmasta se täydentää yhtiötämme erinomaisesti. Paikallisliikenteen sähköistyminen etenee ympäri Suomea ja kaupan avulla voimme osaltamme kiihdyttää tätä kehitystä myös Tampereella.”, Koiviston Auto -konsernin hallituksen puheenjohtaja Ari Lehtoranta kertoo.

“Koiviston Auto -konsernilla ja sen omistajalla CapMan Infralla on Pirkanmaan Tilausliikenteen kasvun ja kehityksen kannalta keskeistä osaamista liikenteen sähköistämisen parissa. Tämä osaaminen ja tuki luo erinomaiset lähtökohdat yhtiön toiminnalle tulevaisuudessa.”, kertoo Pirkanmaan Tilausliikenne Oy:n toimitusjohtaja ja omistaja Pertti Johansson.

Kaikki Pirkanmaan Tilausliikenteen työntekijät tulevat pitämään tämänhetkiset työtehtävänsä ja siirtyvät kaupan myötä osaksi Koiviston Auto -konsernia. Kaupalla ei ole mitään välittömiä vaikutuksia yhtiön nykyisiin asiakkaisiin tai sen tarjoamiin palveluihin.