Lauri Helke on ilmoittanut eroavansa tehtävistään OnniBus.com, Pirkanmaan Tilausliikenteen ja Satakunnan Liikenteen toimitusjohtajana 2.10, koska siirtyy Fenniarailin toimitusjohtajaksi 3.10.

”Haluan lämpimästi kiittää Lauria hänen erittäin suuresta työstään Koiviston Auto -konsernissa ja erityisesti OnniBussin rakentamisesta käytännössä tyhjästä Suomen johtavaksi kaukobussipalveluksi ja yhdeksi Suomen tunnetuimmista brändeistä. Toivotan Laurille kaikkea hyvää ja menestystä hänen uudessa tehtävässään”, sanoo Koiviston Auton konserninjohtaja Jyrki Vainionpää.

”Kuluneet yksitoista vuotta OnniBussin matkassa ovat olleet minulle henkilökohtaisesti antoisia johtaessamme Suomen joukkoliikenteen murrosta. Olen saanut palvella neljän eri omistajan aikana ja niistä jokainen vaihe on vienyt yhtiötä eteenpäin. Kulunut kesä oli kaupallisesti kenties OnniBussin historian paras, minkä vuoksi pystyn jättämään yhtiön hyvillä mielin koronan jälkeisessä ajassa”, sanoo Lauri Helke.

Seuraajasuunnittelu alkaa välittömästi.

Lisätietoja:

Jyrki Vainionpää 050 486 9869

Lauri Helke 044 555 1155