Liput

Edullisimmat tarjoukset löytyvät verkkokaupastamme. Erikoishintaisia lippuja on rajoitettu määrä, ja ne on aina ostettava ennakkoon. Lippukaupan liput on ostettavissa noin kolme kaksi kuukautta ennen matkustuspäivää. Lippu kelpaa vain siihen vuoroon, johon se on ostettu. Hintoihin lisätään Matkahuollon palvelumaksu 0,50 euroa.

Koiviston Auto –konsernilla on edullisia lippuja useimmille reittiväleille. Näiden lippujen hinta on sama kaikissa välin vuoroissa joka päivä. Hinnasta ei myönnetä alennuksia erityisryhmille (esim. opiskelijat ja eläkeläiset). Nämä perushinnat ovat aina voimassa, kun ostat lipun suoraan autosta. Klikkaa tästä nähdäksesi perushinnat. Myös verkkokaupassa lippuja myydään näillä hinnoilla silloin, kun erikoishintaiset tarjousliput on myyty loppuun (verkkokaupassa hintaan lisätään Matkahuollon palvelumaksu 0,50 euroa).

Hyväksymme myös Matkahuollon myymät matkakortit, Kelan tukemat keskiasteen koulumatkaliput sekä peruskoululiput. Yhteiskunnan tukemien seutu- ja kaupunkilippujen käytössä on joitakin rajoituksia, joista kerrotaan nettilippukaupassa kyseisen vuoron kohdalla.