Koiviston Auto -konsernin talousjohtajaksi (Group CFO) ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty KTM Terhi Launis. Terhillä on yli 20 vuoden kokemus talousjohdon tehtävistä mm. Finnairilta, Kemiralta, Instru Optiikalta ja viimeiseksi Parocilta/Owens Corningingilta, jossa hän toimii Commercial Finance -johtajana ja liiketoimintayksikön johtoryhmän jäsenenä.

”Olen todella iloinen, että saimme rekrytoitua Terhin tiimiin. Hänellä on vahva kokemus mm. sisäisen laskennan kehittämisestä ja kannattavuuden parantamisesta yhdessä liiketoimintajohdon kanssa. Luotan siihen, että Terhin johdolla taloustiimimme vahvistuu entisestään”, toteaa Koiviston Auton konserninjohtaja Jyrki Vainionpää

”On hienoa päästä osaksi Koiviston Auton tarinaa ja antamaan oma panokseni yrityksen menestykseen. Odotan innolla pääseväni aloittamaan työt ja tutustumaan työyhteisöön”, sanoo Terhi Launis

Terhi aloittaa tehtävässä viimeistään helmikuun 2023 alussa.