Koiviston Auto -konsernin henkilöstöjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä aloitti tänään 28.4.2023 Inkeri Puputti.

Inkerillä on erittäin vahva kokemus henkilöstöjohtajan tehtävistä ja hän on aiemmin toiminut muun muassa Lassila & Tikanoja -konsernin henkilöstöjohtajana ja konsernin johtoryhmän jäsenenä ja Sodexon Suomen toimintojen henkilöstöjohtajana sekä Pohjoismaat kattavissa rekrytointiin ja henkilöstön kehittämiseen liittyvissä vastuutehtävissä. Koiviston Autoon Inkeri siirtyy Leijona Catering -yhtiön henkilöstöjohtajan tehtävästä.

”Olen todella iloinen, että Inkeri päätti liittyä tiimiimme. Tavoitteemme on tulla kuljetusalan parhaaksi työpaikaksi ja Inkerin rooli tämän tavoitteen saavuttamisessa tulee olemaan erittäin suuri. Inkerillä on relevanttia kokemusta nimenomaan henkilöintensiivisiltä aloilta. Hänellä on hyviä näyttöjä meille relevanteista asioista, kuten henkilöstön kehittämisen ja koulutuksen organisoimisesta sekä työntekijäkokemuksen, työnantajabrändin ja työhyvinvoinnin kehittämisestä. Lisäksi Inkerillä on kokemusta ja halua lisätä ja kehittää sisäistä viestintää. Inkerin rautaisen kokemuksen lisäksi minuun teki vaikutuksen hänen käytännönläheinen ”kääritään hihat ja hoidetaan hommat” -asenne”, toteaa Koiviston Auton konserninjohtaja Jyrki Vainionpää.

”Koiviston auto elää nyt erittäin mielenkiintoista vaihetta, jossa teknologia kehittyy voimakkaasti ja mahdollistaa entistä ympäristöystävällisemmän liikkumisen. On todella kiinnostavaa päästä mukaan viemään kehitystä eteenpäin. Työssäni minua innostavat ennen muuta ihmiset, mutta myös tavoitteet ja toiminnan kehittäminen. Minulle on erittäin tärkeää, että saan työskennellä yrityksessä, joka haluaa olla aidosti hyvä työnantaja. Odotan innolla tulevia haasteita ja henkilöstöön tutustumista!”, kertoo Inkeri.