VTM Joona Hurmerinta on nimitetty OnniBusin toimitusjohtajaksi ja Koiviston Auto -konsernin johtoryhmän jäseneksi. Joona on aiemmin toiminut menestyksekkäästi muun muassa Airprolla operatiivisena johtajana (COO) sekä VR:llä toimitusketjusta vastaavana johtajana, kunnossapitojohtajana sekä suunnittelujohtajana. Joona siirtyy OnniBussille Airpron palveluksesta.

”On mahtavaa, että saimme rekrytoitua Joonan OnniBusin toimitusjohtajaksi. OnniBus.com on jo tänään alansa markkinajohtaja sekä yksi Suomen tunnetuimmista henkilöliikenteen brändeistä. Joonan johdolla haluamme kehittää yhtiötä edelleen, jotta OnniBus on aina hinta-laatusuhteeltaan paras vaihtoehto kaupunkien väliseen liikkumiseen. Saimme todella paljon hyviä hakemuksia tähän rooliin ja päädyimme valitsemaan Joonan, koska hän on hyvä ihmisten johtaja ja analyyttinen. Hänellä on vahvat näytöt tulosvastuullisesta johtamisesta ja toiminnan voimakkaasta kehittämisestä. Lisäksi Joonalla on relevanttia kokemusta liikennealalta”, summaa Koiviston Auton konserninjohtaja Jyrki Vainionpää.

”Kiitokset Jyrkille ja hallitukselle luottamuksesta ja mahdollisuudesta hypätä tähän erittäin kiinnostavaan tehtävään. On kunnia päästä johtamaan Suomen liikennealan mielenkiintoisinta brändiä. Yritys on hyvässä iskussa ja tästä on hyvä jatkaa porukalla OnniBusin kehittämistä asiakkaitamme kuunnellen. Haluamme jatkossakin olla ketterä ja innovatiivinen toimija, joka uudistaa alaa”, toteaa Joona iloisena.

”Itselläni on kokemusta jo raiteilta ja ilmailusta, joten on hienoa jatkaa matkaa liikennealalla nyt linja-autoliikenteen parissa. En malta odottaa, että pääsen tapaamaan meidän ammattilaisia ja oppimaan heiltä lisää. Yhdessä teemme OnniBusista entistäkin houkuttelevamman vaihtoehdon asiakkaille”, Joona jatkaa.

Joonan työskentelypaikka on OnniBusin toimisto Tampereella, ja hän aloittaa tehtävässään lokakuun alussa.

OnniBus. Uusi toimitusjohtaja Joona Hurmerinta.