OnniBus on kuunnellut asiakkaidensa toiveita ja on nyt iloinen voidessaan julkaista pitkään odotetun opiskelija-alennuksen.

Hyväksytyn opiskelijakortin omistajille tarjoamme nyt ison 20 prosentin alennuksen kaikista MEGA ja FLEX -lippujen hinnoista. OnniBus hyväksyy sekä fyysiset että digitaaliset opiskelijakortit, joissa on Matkahuollon logo.

Opiskelija-alennuksen saa käyttöön OnniBusin bussilippukaupassa ja R-kioskeilla. Opiskelijakortti tarkastetaan aina lipun tarkastuksen yhteydessä ja sen tulee olla voimassa tarkastushetkellä. Lisäksi kortissa tulee olla ehjä voimassaolotarra. Huomioithan myös, että alennus koskee ainoastaan OnniBusin omia vuoroja, eikä sitä sovelleta välttämättä muiden liikennöitsijöiden vuoroihin.

”OnniBus haluaa tarjota kattavan ja johdonmukaisen alennustarjousten valikoiman, joka vastaa asiakkaidemme tarpeita. Opiskelijat ovat yksi suurimmista asiakasryhmistämme, ja haluamme tukea heidän taloudellista tilannettaan”, kertoo OnniBusin kaupallinen ja suunnittelun johtaja Petteri Rantala.

Opiskelija-alennus on osa OnniBusin sitoutumista tarjota edullisia matkustusmahdollisuuksia kaikille asiakkailleen. OnniBus uskoo, että edulliset lippuhinnat houkuttelevat entistä useampia ihmisiä valitsemaan joukkoliikenteen vaihtoehdoksi henkilöautolle.

”Tiedämme, että monet opiskelijat kamppailevat tiukan taloustilanteen kanssa, ja OnniBus haluaa tarjota heille edullisen vaihtoehdon matkustamiseen. Uskomme, että opiskelija-alennuksen avulla voimme auttaa heitä matkustamaan taloudellisista rajoituksista huolimatta”, Rantala jatkaa.

Lisätietoja opiskelija-alennuksesta
Lehdistökuvia