Turku on lähellä maskottimme Onni Hirven sydäntä ja siksipä OnniBus tekee merkittäviä panostuksia Turusta ja Turkuun matkustavien iloksi.

Uusi nopea Turku-Helsinki vuoro kuljettaa tänään maanantaista 18.12. alkaen matkustajat alle kahdessa tunnissa Helsingistä Turun keskustaan asti. Matka-aika Kampista Turun linja-autoasemalle on 1 tunti ja 59 minuuttia. Matkalla bussi pysähtyy vain kahdella pysäkillä Ruoholahdessa ja Espoon Lommilassa. Vuoro ajetaan kerran päivässä molempiin suuntiin. Lähtöaika Helsingistä kello 16:15 Turkuun. Turusta bussi lähtee kello 12:20 Helsinkiin.

Helsinki-Turku, Helsinki-Pori ja Helsinki-Vaasa -väleillä lippujen keskihintaa on laskettu selvästi.

OnniBus sijoittaa uudet upeat kaksikerrosbussinsa tammikuusta alkaen länsirannikon reiteilleen Helsingistä Turkuun ja Poriin. Ensimmäinen uusi bussi odotetaan lähtevän kaupalliseen liikenteeseen näillä näkymin maanantaina 8.1.2024. Uudet bussit parantavat matkustusmukavuutta sekä ovat aiempaa ekologisempia.

OnniBusin Volvolta tilaamat uudet bussit tuovat myös töitä Varsinais-Suomeen, sillä tilauksen työllistävä vaikutus on noin 20 henkilötyövuotta Carrus Deltan Liedon tehtaalle. Tutustu OnniBusin uuteen Volvoon.

OnniBus - Uusi Volvo 9700 DD - Lieto - Carrus Delta