OnniBusin M7-vuoro klo 15:10 Helsingistä Kotkaan joutui torstaina onnettomuuteen Helsingin ydinkeskustassa. Onnettomuudessa säästyttiin henkilövahingoilta. Linja-autonkuljettajan työvuoro on päättynyt tilanteeseen ja hänellä on pääsy työterveyshuollon kautta tarvittavan kriisiavun piiriin.

Matkustajia oli kyydissä 29. Matkustajat pääsivät siirtymään seuraavan vuoron kyytiin.

”Turvallisuus on OnniBusille ensisijaisen tärkeää ja suhtaudumme kalustomme kuntoon äärimmäisen tarkasti. Onnettomuudessa ollut linja-auto kuljetetaan teknisiin tutkimuksiin Ruskeasuon varikollemme mahdollisen teknisen vian selvittämiseksi ja tutkimusten perusteella ryhdymme tarvittaviin toimenpiteisiin”, kuvailee OnniBusin toimitusjohtaja Joona Hurmerinta.

Lisätietoja

Joona Hurmerinta, toimitusjohtaja, (joona.hurmerinta@koivistonauto.fi)