Arvot

Koiviston Auton –konsernin arvot päivitettiin vuoden 2024 alussa, jotta ne vastaisivat paremmin sellaisia periaatteita, joiden mukaisesti haluamme toimia. Arvot ohjaavat työtämme ja toimintaamme arjessa. Haluamme, että jokainen henkilöstömme jäsen voi olla ylpeä matkasta, jota teemme niin alan parhaaksi työnantajaksi kuin puhtaamman ympäristön edistämiseksi. Asiakkaan matkustuskokemus on toimintamme keskiössä.

  • LUOTTAMUS: Luottamus on toimintamme kulmakivi. Toimintamme on johdonmukaista ja rakennamme luottamuksen ilmapiiriä työyhteisöön, jossa jokainen uskaltaa pyytää apua niin työkaverilta kuin esihenkilöltä. Haluamme ansaita myös asiakkaiden luottamuksen palveluihimme. Asiakkaan matkustuskokemus on toimintamme keskiössä.
  • KAIKILLE: Meillä jokainen voi olla oma itsensä ja jokaista kunnioitetaan niin asiakkaana kuin työkaverinakin. Palvelemme asiakkaitamme maanlaajuisesti. Työskentelemme tasa-arvoisemman ja monimuotoisemman yhteiskunnan puolesta niin työssä kuin liikenteessäkin.
  • TURVALLISESTI JA YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISESTI: Meille jokaisen turvallisuus on tärkeää niin työssä kuin matkallakin. Ympäristöystävällinen ja vastuullinen toiminta on osa arkeamme. Olemme ylpeitä siitä, että voimme olla mukana luomassa puhtaampaa ympäristöä uusiutuvilla polttoaineilla ja sähköisellä kalustolla. Linja-autoliikenteen valitseminen on aina valinta ympäristön puolesta.