Uutisarkisto

OnniBus ottaa käyttöön opiskelija-alennuksen

OnniBus on kuunnellut asiakkaidensa toiveita ja on nyt iloinen voidessaan julkaista pitkään odotetun opiskelija-alennuksen.

Hyväksytyn opiskelijakortin omistajille tarjoamme nyt ison 20 prosentin alennuksen kaikista MEGA ja FLEX -lippujen hinnoista. OnniBus hyväksyy sekä fyysiset että digitaaliset opiskelijakortit, joissa on Matkahuollon logo.

Opiskelija-alennuksen saa käyttöön OnniBusin bussilippukaupassa ja R-kioskeilla. Opiskelijakortti tarkastetaan aina lipun tarkastuksen yhteydessä ja sen tulee olla voimassa tarkastushetkellä. Lisäksi kortissa tulee olla ehjä voimassaolotarra. Huomioithan myös, että alennus koskee ainoastaan OnniBusin omia vuoroja, eikä sitä sovelleta välttämättä muiden liikennöitsijöiden vuoroihin.

”OnniBus haluaa tarjota kattavan ja johdonmukaisen alennustarjousten valikoiman, joka vastaa asiakkaidemme tarpeita. Opiskelijat ovat yksi suurimmista asiakasryhmistämme, ja haluamme tukea heidän taloudellista tilannettaan”, kertoo OnniBusin kaupallinen ja suunnittelun johtaja Petteri Rantala.

Opiskelija-alennus on osa OnniBusin sitoutumista tarjota edullisia matkustusmahdollisuuksia kaikille asiakkailleen. OnniBus uskoo, että edulliset lippuhinnat houkuttelevat entistä useampia ihmisiä valitsemaan joukkoliikenteen vaihtoehdoksi henkilöautolle.

”Tiedämme, että monet opiskelijat kamppailevat tiukan taloustilanteen kanssa, ja OnniBus haluaa tarjota heille edullisen vaihtoehdon matkustamiseen. Uskomme, että opiskelija-alennuksen avulla voimme auttaa heitä matkustamaan taloudellisista rajoituksista huolimatta”, Rantala jatkaa.

Lisätietoja opiskelija-alennuksesta
Lehdistökuvia

Koiviston Auton konserninjohtaja Jyrki Vainionpää jättää yhtiön

Koiviston Auton konserninjohtaja Jyrki Vainionpää on irtisanoutunut tehtävästään, koska hänet on nimitetty A. Ahlströmin (entinen Ahlström Capital) toimitusjohtajaksi.

”Olemme rakentaneet Jyrkin johdolla Koiviston Autolle erinomaisen strategian, jolla vahvistamme asemaamme Suomen parhaana joukkoliikenneyrityksenä ja työpaikkana ja joka johtaa kannattavuuden kasvuun. Johtoryhmämme on uudistunut ja vahvistunut ja toteuttaa strategiaa vahvasti. Meillä on tärkeä rooli Suomen joukkoliikenteen sähköistämisessä. Kiitämme Jyrkiä hyvästä työstä ja toivotamme hänelle menestystä uudessa tehtävässään.”, sanoo hallituksen puheenjohtaja Ari Lehtoranta.

”Koiviston Auto on hieno yhtiö, jonka konserninjohtajana on ollut suuri kunnia olla. Tunteeni ovat ristiriitaiset: Siirtyminen omistaja-/sijoittajarooliin on jo pitkään ollut minulle houkutteleva uravaihtoehto. Merkittävien sijoitusyhtiöiden, kuten A. Ahlström on, toimitusjohtajuuksia on Suomessa erittäin vähän tarjolla ja halusin tarttua tähän lähes ainutlaatuiseen tilaisuuteen. Toisaalta on todella harmi jättää Koiviston Auto, jossa meillä on loistava tiimi, hyvä strategia ja juuri oikeantyyppinen omistaja, joka mahdollistaa mittavat investoinnit liikenteen sähköistymiseen. Olen varma, että lähes 100-vuotiaan yhtiömme parhaat vuodet ovat vasta edessä ja olisi ollut hienoa olla matkalla mukana selvästi pidempään. Haluan jo tässä vaiheessa kiittää johtoryhmää, koko henkilöstöämme, hallitusta ja omistajaa erittäin hyvästä yhteistyöstä” sanoo Jyrki Vainionpää.

Koiviston Auto on aloittanut uuden konserninjohtajan haun. Jyrki Vainionpää jatkaa Koiviston Auton konserninjohtajana toistaiseksi ja siirtyy A. Ahlströmin toimitusjohtajaksi viimeistään 15.1.2024.

Lisätietoja:

Ari Lehtoranta, Hallituksen puheenjohtaja: 040 725 2983

Jyrki Vainionpää, Konserninjohtaja: 050 486 9869

Joona Hurmerinta OnniBusin toimitusjohtajaksi

VTM Joona Hurmerinta on nimitetty OnniBusin toimitusjohtajaksi ja Koiviston Auto -konsernin johtoryhmän jäseneksi. Joona on aiemmin toiminut menestyksekkäästi muun muassa Airprolla operatiivisena johtajana (COO) sekä VR:llä toimitusketjusta vastaavana johtajana, kunnossapitojohtajana sekä suunnittelujohtajana. Joona siirtyy OnniBussille Airpron palveluksesta.

”On mahtavaa, että saimme rekrytoitua Joonan OnniBusin toimitusjohtajaksi. OnniBus.com on jo tänään alansa markkinajohtaja sekä yksi Suomen tunnetuimmista henkilöliikenteen brändeistä. Joonan johdolla haluamme kehittää yhtiötä edelleen, jotta OnniBus on aina hinta-laatusuhteeltaan paras vaihtoehto kaupunkien väliseen liikkumiseen. Saimme todella paljon hyviä hakemuksia tähän rooliin ja päädyimme valitsemaan Joonan, koska hän on hyvä ihmisten johtaja ja analyyttinen. Hänellä on vahvat näytöt tulosvastuullisesta johtamisesta ja toiminnan voimakkaasta kehittämisestä. Lisäksi Joonalla on relevanttia kokemusta liikennealalta”, summaa Koiviston Auton konserninjohtaja Jyrki Vainionpää.

”Kiitokset Jyrkille ja hallitukselle luottamuksesta ja mahdollisuudesta hypätä tähän erittäin kiinnostavaan tehtävään. On kunnia päästä johtamaan Suomen liikennealan mielenkiintoisinta brändiä. Yritys on hyvässä iskussa ja tästä on hyvä jatkaa porukalla OnniBusin kehittämistä asiakkaitamme kuunnellen. Haluamme jatkossakin olla ketterä ja innovatiivinen toimija, joka uudistaa alaa”, toteaa Joona iloisena.

”Itselläni on kokemusta jo raiteilta ja ilmailusta, joten on hienoa jatkaa matkaa liikennealalla nyt linja-autoliikenteen parissa. En malta odottaa, että pääsen tapaamaan meidän ammattilaisia ja oppimaan heiltä lisää. Yhdessä teemme OnniBusista entistäkin houkuttelevamman vaihtoehdon asiakkaille”, Joona jatkaa.

Joonan työskentelypaikka on OnniBusin toimisto Tampereella, ja hän aloittaa tehtävässään lokakuun alussa.

OnniBus. Uusi toimitusjohtaja Joona Hurmerinta.