Uutisarkisto

Reittimuutos Helsinki-Vantaan lentoasemalla

Helsinki-Vantaan lentoaseman laajentamishankkeen vuoksi OnniBus FLEX -vuorojen ajoreitti lentoasemalla muuttuu. 15.5.2019 alkaen vuorot eivät enää käy Terminaali 1:ssä, vaan vuorot ajetaan ainoastaan Terminaali 2:n kautta.

Samalla Terminaali 2:n bussiaseman paikka muuttuu. Bussiaseman uusi paikka on Hotelli Scandicin edustalla. Kartalla ympyröity uuden bussiterminaalin paikka Terminaali 2:ssa. Karttakuva: Finavia.

Lisätietoa Helsinki-Vantaan laajentamishankkeesta oheisessa linkissä: https://www.finavia.fi/fi/uutishuone/2019/helsinki-vantaan-tyomaa-haukkaa-ison-palan-terminaalin-edustalta-muutoksia

Työmatkakuljetukset Porista Eurajoen, Rauman ja Laitilan kautta Uudenkaupungin autotehtaalle

VALMET AUTOMOTIVE TYÖMATKALIPUT

Työmatkakuljetukset Porista Eurajoen, Rauman ja Laitilan kautta Uudenkaupungin autotehtaalle siirtyvät Satakunnan Liikenne Oy:n operoimiksi 1.4.2019. Vuorojen aikataulut sekä reitti pysyvät ennallaan. Lähtöpysäkki Porin Kauppatorilla siirtyy laiturille 11 (Antinkadun varrella).

1.4.2019 jälkeen matkustajilla on mahdollisuus siirtyä käyttämään näillä Valmet Automotiven työmatkoilla myös mobiilisovelluksen tuotteita. Sovellus on Koiviston Auton Matkaan mobiilisovellus; https://www.koivistonauto.fi/matkaan/

Mobiilisovellus toimii Android- ja iPhone-puhelimissa. Lataa sovellus ilmaiseksi Google Play-kaupasta tai AppleStoresta.

Sovelluksessa on samat tuotteet ja hinnat kuin matkakortille ladattaessa.

Matkustajilla ennestään käytössä olevat korttituotteet kelpaavat sellaisenaan myös Satakunnan Liikenteen autoissa, niin kauan kuin niissä on matkoja tai matkapäiviä jäljellä.

Mikäli matkustaja haluaa käyttää samaa korttia myös jatkossa tulee hänen käydä ennen seuraavaa latausta kortin kanssa Porin Linjojen palvelupisteessä Porinassa alustamassa kortti uudelleen.

Uusia kortteja voi tilata Satakunnan Liikenteen liikennetoimistosta arkisin puh 010 820 6200 tai sähköpostilla satakunnanliikenne@kabus.fi. Kerro tilauksessa millaisen kortit tarvitset.

Kuljetusten aikataulut:

 

Lippujen hinnat:

Pori: 6 € kertalippu / 52 € kymppikortti / 170 € kausikortti
Luvia: 5 € kertalippu / 43 € kymppikortti / 140 € kausikortti
Eurajoki: 4 € kertalippu / 33 € kymppikortti / 110 € kausikortti
Rauma: 3 € kertalippu / 24 € kymppikortti / 80 € kausikortti
Laitila: 3 € kertalippu

Yhteydet satamiin ja Helsinki-Vantaan lentoasemalle

Vuoroillamme pääsee kätevästi myös Helsingin ja Turun satamiin sekä Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Yhteydet löydät sujuvasti OnniBus.com verkkokaupan matkahaun kautta. Klikkaa tästä siirtyäkseksi OnniBus.com verkkokauppaan.

Huomaathan, että Helsingin satamiin ajettavissa vuoroissa voi olla autonvaihto Lahden matkakeskuksessa tai Kampin linja-autoterminaalissa. Osa vaihtoyhteyksistä liikennöidään kuvan shuttle-autollamme. Katso tarkemmat tiedot alta Helsingin satamayhteyksistä.

Alla tarkemmat tiedot Helsingin satamayhteyksistä:

Lahdesta ajetaan klo 13:30 suoraan satamiin Kampissa käymättä ja klo 15:30 ajetaan Lahdesta lentoaseman kautta satamiin Kampissa käymättä.

Seuraavat vuorot ajetaan Koiviston Auton tai  OnniBus FLEX -värityksellä olevalla autolla:

Maanantaista sunnuntaihin 9:15 Kamppi- Länsisatama
Maanantaista perjantaihin 9:15 Kamppi- Olympiaterminaali- Katajanokka
Maanantaista perjantaihin 10:30 Katajanokka- Kamppi

Seuraavat vuorot ajetaan tiedotteen kuvan mukaisella OnniBus FLEX -satamakuljetusautolla:

Maanantaista sunnuntaihin 11:10 Olympiaterminaali- Kamppi
Maanantaista sunnuntaihin 11:45 Kamppi- satamat
Maanantaista sunnuntaihin 13:30 Kamppi- satamat
Maanantaista sunnuntaihin 16:20 Länsisatama- Kamppi

Viikonloppuisin ajetaan myös OnniBus FLEX -satamakuljetusautolla 9:15 Kamppi- Olympiaterminaali- Katajanokka sekä 10:30 Katajanokka- Kamppi