Uutisarkisto

Rauman linja-autoaseman toiminnot siirtyvät

Rauman linja-autoaseman toiminnot siirtyvät 17.8. alkaen tilapäisesti Harmaidenveljesten pysäköintialueelle, joka sijaitsee kirkon ja Tallikedon kiertoliittymän välissä. Tilapäisen linja-autoaseman alueelle on rakennettu uusi liittymä Tallikedonkadulta.

Linja-autoasemalla on viisi lähtevän linjaliikenteen laituria, tilausajolaituri, saapuvan liikenteen laituri sekä alue rahdin lastausta ja purkua varten. Myös Matkahuollon palvelut siirtyvät alueelle.
Taksipaikat on sijoitettu Luostarinkadulle ja inva-paikat kirkon edustalle. Matkustajien henkilöautoja ja alueen muuta paikoitusta varten on rakennettu 76 paikoituspaikkaa Harmaidenveljesten puistoalueelle. Tallikedonkadun varressa on kaksi linja-autopysäkkiä, joita seutuliikenteen ja kouluvuorojen linja-autoaseman kautta kulkeva liikenne käyttää.

Aseman siirto aiheuttaa muutoksia paikallis-, seutu- ja kaukoliikenteen reitteihin. Rauman paikallisliikenteessä muuttuvat linjojen 1, 3 ja 4 reitit.
Katso lisätiedot; https://www.rauma.fi/ajankohtaista/linja-autoasema-aloittaa-uudessa-paikassa-17-8-paikallisliikenteen-reitit-muuttuvat/

Porvoon Matkahuolto avattu 25.7.2019

Porvoon Liikenteen matkakortteja voi taas ostaa Porvoon keskustasta. Matkahuolto on avannut toimipisteen osoitteessa Rauhankatu 27B.  Lippu- ja pakettipalvelut ovat avoinna maanantaista perjantaihin kello 7-18.

Porista Helsinki – Vantaan lentoasemalle

Turvesolmulta Helsinki-Vantaan lentoasemalle 11.8.2019 asti

Nousupysäkki Turvesolmulta Helsinki-Vantaan lentoasemalle: Turvesolmu (E2505)

Poistumispysäkki Helsinki-Vantaan lentoasemalla: Terminaali T2, jättöpysäkki ylätasanteella.

Turvesolmulta Helsinki-Vantaan lentoasemalle 12.8.2019 alkaen

Nousupysäkki Turvesolmulta Helsinki-Vantaan lentoasemalle: Turvesolmu (E2505)

Poistumispysäkki Helsinki-Vantaan lentoasemalla: Terminaali T2, jättöpysäkki ylätasanteella.

Helsinki-Vantaan lentoasemalta  Turvesolmulle 11.8.2019 asti

Helsinki-Vantaan lentoasemalta  Turvesolmulle 12.8.2019 alkaen

Helsinki-Vantaan lentoasemalta Raumalle 12.8.2019 alkaen

Liikennöitsijät eivät vastaa myöhästymistapauksissa vaihtoyhteyksien katkeamisista aiheutuvista kustannuksista eikä korvaavaa kuljetusta erikseen järjestetä.

Liput ostetaan kenttävuoroihin Vainion Liikenteeltä erikseen. Syöttöliikenteen matkalippu: 6 euroa (muutokset mahdollisia aikataulukauden aikana). Vaihtoliput eivät ole mahdollisia.

Tarkemmat tiedot syöttöliikenteen hinnoista ja aikatauluista:
J. Vainion Liikenne Oy p. 02 777 330 www.vainionliikenne.fi