Uutisarkisto

Uusia 40 matkan sarjalippuja myynnissä Matkaan-sovelluksessa

Matkaan-sovellukseen on lisätty uusia 40 matkan lipputuotteita! Uusia 40 matkan sarjalipputuotteita on tarjolla seuraaville yhteysväleille: Varkaus-Kuopio, Leppävirta-Varkaus sekä Leppävirta-Kuopio. Lippu kelpaa molempiin suuntiin ja lipputuotteiden voimassaoloaika on yksi vuosi. Tarkemmat tiedot ja kelpoisuusehdot sovelluksessa. Sovelluksesta löydät edellä mainituille yhteysväleille myös 10 matkan sarjalippuja.

Klikkaa tästä nähdäksesi lisätietoa sovelluksesta

Huom! Kuopion Liikenteen matkakorteille ei myydä enää matkoja 9.4.2018 jälkeen. Korteille ladatut kaudet ja arvon voi käyttää loppuun. Kuopion Liikenteen 30 päivän kausilippujen myynti loppuu Matkaan-sovelluksessa 30.3.2018.

Katso missä bussit liikkuvat

Uudessa Bussit kartalla -näkymässä voit seurata bussien kulkua kartalla.
Bussit löytyvät joko nettisivujemme kohdasta Bussit kartalla tai Matkaan-mobiilisovelluksen kohdasta Bussit kartalla. Sovelluksesta kerrotaan lisää [täällä].

Iltavuorot Helsinki-Lahti (klo 18:00 ja 19:00) ajetaan Mäntsälän kautta 1.1.2018 alkaen

Lisäämme iltavuoroille M-S 18:00 Helsinki-Lahti ja M-S 19:00 Helsinki-Lahti käynnin Mäntsälässä 1.1.2018 alkaen. Muutos toteutui lyhyellä varoitusajalla, siksi paperisesta aikatauluvihkosta jäi valitettavasti puuttumaan tieto muutoksesta.