Satakunnan Liikenne Oy:n vuorojen lähtö- ja päätepiste on Porissa 4.9.2017 alkaen Matkakeskus, joka sijaitsee rautatieaseman edessä. 2- ja 8-tien suunnan vuorot ajavat Poliisilaitoksen jälkeen suoraan Matkakeskukseen, jolloin Kauppaoppilaitoksen pysäkki jää pois. Vaasan ja Kankaanpään suunnan, sekä Porin kauppatorille menevien vuorojen reitti kulkee linja-autoaseman pääovien edessä olevien pysäkkien kautta molemmissa suunnissa. Myös Tampereen suuntaan menevät vuorot ajavat linja-autoaseman editse. Sen sijaan Tampereelta tulevien vuorojen jättöpysäkki ennen Matkakeskusta sijaitsee Kuninkaantiellä linja-autoaseman lähellä.

 

Samassa yhteydessä Pori-Helsinki ja Helsinki-Pori vuorojen reitti muuttuu Porissa ajettavaksi suoraan 2-tien kautta, jolloin sairaalan ja lentoaseman pysäkit jäävät pois. Sen sijaan Säkylän suunnan vuoroilla sairaalan ja lentoaseman pysäkit säilyvät ennallaan.

 

Vuorojen lähtö- ja saapumisajat säilyvät ennallaan. Samalla on hyvä huomata, että internetissä aikatauluhaun valikosta kannattaa valita lähtö- tai määräpaikaksi ’Porin Matkakeskus’, mikäli matka on 4.9. tai sen jälkeen. Tällöin saadaan näkymään kaikki Porista lähtevät tai Poriin saapuvat vuorot.