OnniBus FLEX vuoroillamme otetaan käyttöön maskipakko perjantaista 12.3. alkaen.

Vuoden kestäneen koronapandemian aikana joukkoliikenne Suomessa tai ulkomailla ei ole osoittautunut koronalingoksi. Olemme jo toteuttaneet pandemian aikana lukuisia toimenpiteitä, joilla on varmistettu asiakkaidemme ja henkilöstömme terveysturvallisuutta.

Otamme käyttöön 12.3.2021 alkaen OnniBus FLEX lippujen myynnissämme matkustusehdon, joka edellyttää kasvomaskin tai visiirin käyttöä matkustettaessa OnniBus FLEX vuoroillamme, mikäli terveydelliset syyt eivät sitä estä.
Uskomme asiakkaidemme toimivan vastuullisesti ja huomioivan kanssamatkustajat. Olemme koonneet www.onnibus.com verkkosivuillemme ohjeita, joita noudattamalla jokaisen matka on viihtyisä ja turvallinen myös näin korona-aikana. Tervetuloa turvalliselle OnniBus FLEX -matkalle!