Henrik Mikkolasta konsernin tarjous- ja suunnittelujohtaja

Koiviston Auto konsernin tarjous- ja suunnittelujohtajaksi sekä johtoryhmän jäseneksi on nimitetty Henrik Mikkola. Henrikillä on pitkä kokemus alalta ja hän toiminut mm. VDL Bus & Coachin Suomen myynti- ja toimitusjohtajana ja Veolia Transportin liikennejohtajana. Koiviston Auto konserniin hän siirtyy Avescon jälkimarkkinajohtajan roolista.

”Olen todella iloinen, että saimme rekrytoitua Henrikin. Hänellä on vahvat näytöt sekä pitkä ja relevantti kokemus mm. bussiliikenteen sähköistymisestä. Olen varma, että Henrikin johdolla tarjous- ja suunnittelutoiminta ja myös konsernin johtoryhmä vahvistuu entisestään” sanoo Koiviston Auton konserninjohtaja Jyrki Vainionpää

”Minulle on suuri kunnia päästä osaksi kehittyvää Koiviston Auto konsernia ja tukea omalla osaamisellani sen strategisten tavoitteiden toteutumista. Konserni on jo ottanut vahvoja askeleita liikenteen sähköistämisessä ja on hienoa olla mukana tulevan tiimini kanssa seuraavissa askeleissa.” sanoo Henrik Mikkola.

Henrik aloittaa tehtävässä viimeistään joulukuun alussa.