OnniBus.com on markkinajohtaja kaupunkien välisessä linja-autoliikenteessä, suosituin bussilippukauppa sekä yksi Suomen tunnetuimmista henkilöliikenteen brändeistä. Tavoitteenamme on mullistaa Suomen liikenneala tekemällä OnniBus-matkoista hinta-laatusuhteeltaan paras vaihtoehto kaupunkien väliseen liikkumiseen verrattuna mm. yksityisautoiluun tai junaan.

Toimitusjohtaja vastaa OnniBusin tuloksesta, strategisesta kehittämisestä sekä organisaation johtamisesta. Ihanteellinen ehdokas on hyvä ihmisten johtaja, joka tuo kokemuksellaan ja kaupallisella osaamisellaan lisäarvoa mm. markkinointiin, hinnoitteluun, tarjonnan suunnitteluun, asiakaskokemuksen parantamiseen sekä digitaalisten myyntikanavien, kuten lippukaupan kehittämiseen. Hakijalla tulee olla vahvat näytöt tulosvastuullisesta liiketoiminnan johtamisesta sekä kannattavuuden jatkuvasta parantamisesta. Kokemus henkilöliikenne- tai kuljetusalalta on ehdottomasti etu. Yrittäjähenkisyys, analyyttisyys ja hyvät yhteistyötaidot ovat tärkeitä tehtävässä onnistumiseen.

Toimitusjohtaja tulee Suomen suurimman linja-autoyhtiön, Koiviston Auto -konsernin, johtoryhmän jäseneksi ja raportoi konserninjohtaja Jyrki Vainionpäälle. Koiviston Auton omistaja on CapMan Infra. Toimipaikka on Tampere.

Uuden toimitusjohtajan hakua kanssamme toteuttaa Boyden Finland. Pyydämmekin sinua hakemaan tehtävään linkin https://bit.ly/3l3hYFq kautta 26.3.2023 mennessä. Lisääthän hakukirjeen ja CV:n otsikkoon haettavan roolin ja yrityksemme nimen. Luottamuksellisiin tiedusteluihin tehtävästä vastaa Boydenilta Janne Jakola. Jannen tavoitat parhaiten keskiviikkona perjantaina 17.3. klo 8–10 tai keskiviikkona 22.3. klo 14–17 numerosta 040 860 4894 tai sähköpostitse janne.jakola(at)boyden.fi.

Voit keskustella tehtävästä myös Koiviston Auton konserninjohtaja Jyrki Vainionpään (050 486 9869) kanssa 15.3 klo 16-18; 17.3 klo 8-11; 22.3 klo 15-17, tai, 23.3 klo 8-10.