Koiviston Auton Tampereen paikallisliikenteen uusi toimitusjohtaja on Harri Tuomaala. Hän aloittaa tehtävässään virallisesti 1.6.2023.

Harrilla on vahva kokemus ja asiantuntemus alalta jo vuodesta 2005 lähtien. Hän ehti olemaan Pirkanmaan Tilausliikenteellä vuodesta 2020. Tätä ennen hän toimi Paunulla suunnittelupäällikkönä 15 vuotta. Hän on saanut logistiikkainsinöörin koulutuksen ja toiminut rahtipuolella ennen bussiyhtiöissä toimimista. Ennen nimitystä hän toimi Koiviston Autolla Satakunnan Liikenteen, OnniBusin ja Pirkanmaan Tilausliikenteen liikennejohtajana.

”Harri on ansainnut muun muassa minun ja kuljettajien luottamuksen osaamisellaan ja asenteellaan. Harrin johdolla onnistuimme ratkaisemaan syksyllä Tampereen liikenteenaloitukseen liittyvät haasteet ja rauhoittamaan tilanteen. Meidän tavoitteemme on tulla toimialan parhaaksi työpaikaksi ja haluamme kasvaa ja jatkuvasti parantaa palveluamme Tampereella. Harri on sitoutunut molempiin tavoitteisiin sekä omassa roolissaan että konsernin johtoryhmän jäsenenä”, sanoo konserninjohtaja Jyrki Vainionpää.

”Olemme Pirkanmaalla kasvaneet lyhyessä ajassa pienestä perheyhtiöstä Suomen suurimman linja-autoalan yrityksen isoksi yksiköksi. Kesän aikana meille valmistuu uudet varikot Sarankulmaan ja Ylöjärvelle. Näiden ansiosta voimme panostaa ihan eri tavalla muun muassa autojen siisteyteen, joka meillä on ollut yksi parannusta kaipaavista asioista”, kertoo Harri Tuomaala.

Harri toimii myös Satakunnan Liikenteen toimitusjohtajana sekä OnniBusin liikennejohtajana. ”Olen kevään aikana tavannut paljon kuljettajia Satakunnan Liikenteellä sekä OnniBusin kuljettajia ympäri Suomen. On hienoa toimia alan parhaimpien ammattilaisten kanssa yhteistyössä joukkoliikenteen parissa. Kalustoinvestoinnit muun muassa OnniBusille tuovat meille kaikille virtaa ja tulevaisuuteen positiivisia näkymiä”, jatkaa Tuomaala.

Harri haluaa olla tiiviissä yhteistyössä Koiviston Auton henkilöstön ja sidosryhmien kanssa. Tavoitteena on tarjota entistä luotettavampaa, ympäristöystävällisempää ja asiakaslähtöisempää paikallisliikennettä Tampereen alueella.