Koiviston Auton arvot perustuvat luottamukseen, kunnioitukseen ja turvallisuuteen sekä ympäristöystävällisyyteen.

”Koiviston Auton arvot päivitettiin, jotta ne vastaisivat paremmin sellaisia periaatteita, joiden mukaisesti haluamme toimia. Toivon, että tulevaisuudessa jokainen henkilöstömme jäsen voi olla ylpeä matkasta, jota teemme niin alan parhaaksi työnantajaksi kuin puhtaamman ympäristön edistämiseksi. Puhun matkasta, koska emme vielä ole valmiita. Näiden johtamisperiaatteiden ja arvojen toteuttaminen vaatii kehittymistä ja toimintatapojen uudistamista”, kertoo Koiviston Auto -konsernin henkilöstöjohtaja Inkeri Puputti.

”Esihenkilövalmennuksissa tulemme syventymään näihin uusiin arvoihin ja johtamisperiaatteisiin, mutta haluan korostaa, että nämä eivät koske vain esihenkilöiden toimintaa. Jokaisen työntekijän on hyvä miettiä, mitä nämä arvot tarkoittavat omassa arjessa ja työssä sekä miten voimme toimia entistä paremmin niiden toteuttamiseksi joka päivä. Opitaan ja onnistutaan yhdessä!” summaa Puputti.

 

 

Lue lisää uusista arvoistamme

  • LUOTTAMUS: Luottamus on toimintamme kulmakivi. Toimintamme on johdonmukaista ja rakennamme luottamuksen ilmapiiriä työyhteisöön, jossa jokainen uskaltaa pyytää apua niin työkaverilta kuin esihenkilöltä. Haluamme ansaita myös asiakkaiden luottamuksen palveluihimme. Asiakkaan matkustuskokemus on toimintamme keskiössä.
  • KAIKILLE: Meillä jokainen voi olla oma itsensä ja jokaista kunnioitetaan niin asiakkaana kuin työkaverinakin. Palvelemme asiakkaitamme maanlaajuisesti. Työskentelemme tasa-arvoisemman ja monimuotoisemman yhteiskunnan puolesta niin työssä kuin liikenteessäkin.
  • TURVALLISESTI JA YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISESTI: Meille jokaisen turvallisuus on tärkeää niin työssä kuin matkallakin. Ympäristöystävällinen ja vastuullinen toiminta on osa arkeamme. Olemme ylpeitä siitä, että voimme olla mukana luomassa puhtaampaa ympäristöä uusiutuvilla polttoaineilla ja sähköisellä kalustolla. Linja-autoliikenteen valitseminen on aina valinta ympäristön puolesta.