Dieselin saatavuus Koiviston Auto -konsernin linja-autojen käyttöön on parantumaan päin ja varikoiden säiliöiden tilanne Helsingin Ilmalan varikkoa lukuunottamatta on hyvä. Ilmalassa nykyinen polttoaine riittää perjantain liikenteeseen ja lisätoimitus on jo matkalla.

Muualla Suomessa varikoiden polttoaine riittää jo entuudestaan vähintäänkin viikonlopun liikenteeseen, joka vastaa kohtuullisen normaalia tasoa. Tilanne on hallinnassa ja liikennehäiriöitä ei ole tällä hetkellä odotettavissa.

OnniBusin kaukoliikennevuorot liikennöivät normaalisti. Häiriöitä ei ole odotettavissa, vaikka tilanne varikoilla heikkenisi.

Tilanteen nopean paranemisen johdosta yhtiö ei julkaise aluekohtaisia tietoja polttoaineen säiliötilanteesta. Yhtiö tiedottaa, mikäli tilanne heikkenisi nykytilanteeseen nähden ja olisi olemassa uhka liikennehäiriöistä.