Matkalla alan parhaaksi työpaikaksi Koiviston Auto tekee paljon pitkäjänteistä työtä, joka luo vahvaa perustaa tulevalle toiminnallemme. Koiviston Auton arvot päivitettiin vuoden vaihteessa, jotta ne vastaisivat paremmin periaatteita, joiden mukaisesti haluamme toimia. Arvojen päivitys herätti paljon keskustelua ja alkuvuodesta käytyjen keskustelujen jälkeen halusimme vielä nostaa turvallisuuden ja vastuullisuuden omiksi arvoikseen.

Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä ja turvallisesti kotiin työpäivän jälkeen. Haluamme myös, että matkustajat ja muut liikenteessä olevat ihmiset voivat tehdä matkansa turvallisesti. Siksi turvallisuus on nostettu omaksi arvokseen. Panostamme turvalliseen ja ennakoivaan ajotapaan esim. kouluttamalla kuljettajia ja esihenkilöitä sen edistämiseen. Edistämme turvallisia toimintatapoja niin korjaamoillamme kuin kaikissa toimipaikoissammekin. Turvallisuutta on tärkeää havainnoida ja siitä on tärkeää puhua, koska näin voimme lisätä turvallisuutta.

Vastuullisuus on laaja asia ja ulottuu kaikkeen toimintaamme. Haluamme, että henkilöstömme voi olla ylpeä siitä, mitä teemme puhtaamman ympäristön eteen. Sosiaalisen vastuun osalta se tarkoittaa sitä, että työskentelemme tasa-arvoisemman ja monimuotoisemman yhteiskunnan puolesta.

Koiviston Auton arvot ovat:​

LUOTTAMUS KULMAKIVENÄ 

Toimintamme on johdonmukaista ja rakennamme luottamuksen ilmapiiriä työyhteisöön, jossa jokainen uskaltaa pyytää apua niin työkaverilta kuin esihenkilöltä. Haluamme ansaita myös asiakkaiden luottamuksen palveluihimme. Asiakkaan matkustuskokemus on toimintamme keskiössä.​

ARVOSTAMME JOKAISTA 

Meillä jokainen voi olla oma itsensä ja jokaista kunnioitetaan niin asiakkaana kuin työkaverinakin. Palvelemme asiakkaitamme maanlaajuisesti. Työskentelemme tasa-arvoisemman ja monimuotoisemman yhteiskunnan puolesta niin työssä kuin liikenteessäkin.​

VASTUULLISUUS OSANA ARKEA

Ympäristöystävällinen ja vastuullinen toiminta on osa arkeamme. Työskentelemme tasa-arvoisemman ja monimuotoisemman yhteiskunnan puolesta. Olemme ylpeitä siitä, että voimme olla mukana luomassa puhtaampaa ympäristöä uusiutuvilla polttoaineilla ja sähköisellä kalustolla. Linja-autoliikenteen valitseminen on aina valinta ympäristön puolesta.​

TURVALLISESTI TYÖSSÄ JA MATKALLA

Meille jokaisen turvallisuus on tärkeää niin työssä kuin matkallakin. Tunnistamme turvallisuuden osa-alueet ja tiedostamme mahdollisuutemme vaikuttaa jokaisen turvallisuuteen arjessamme. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme ja matkustajamme pääsee kotiin turvallisesti.