Matkustaminen

Osta lippu

Voit ostaa matkalipun etukäteen verkosta tai kyytiin astuessasi suoraan kuljettajalta. Autosta ostettuna lipun hinta on taulukon mukainen. Verkkokaupassamme on edullisia tarjouksia, jotka voit katsoa [tästä].

Hyppää kyytiin

Voit astua kyytiin joko linja-autoasemalta tai reitille osuvilta pikavuoropysäkeiltä. Katso [tästä] paikkakuntakohtaiset pysäkit. Muistathan heilauttaa kättäsi merkiksi, jotta kuljettaja tietää pysähtyä pysäkille.

Rentoudu

Autoissamme on reilusti jalkatilaa, joten matkustaminen ei käy tukalaksi pitemmälläkään matkalla. Istuimen selkänojaa voi tarvittaessa kallistaa taaksepäin.

Autoissamme on istuinpaikkakohtaiset lukuvalot. Samasta paneelista voit säätää myös ilmastoinnin voimakkuutta.

Autoistamme löytyy myös WC.

Lataa ja surffaile

_PDV7665

Voit ladata laitettasi USB-pistokkeessa. Joissakin autoissamme on mahdollista ladata laitteita myös verkkovirran kautta.

Pääset surffailemaan nettiin tai vaikkapa katselemaan elokuvia nopean, ilmaisen WLAN-verkkomme kautta. Verkon käyttöehdot näet [tästä].

 

Matkatavarat

Voit ottaa mukaasi tavanomaiset matkatavarat. Poikkeuksellisista matkatavaroista, kuten lastenvaunuista, aikuisten suksista ja lumilaudoista, peritään matkatavaramaksu 3,30 euroa (ei kuitenkaan Porvoon Liikenteellä). Sisällä autossa voit pitää kevyet käsimatkatavarat. Niille on tilaa hattuhyllyllä ja edessäsi olevan istuimen alla. Käsimatkatavarat eivät kuitenkaan saa viedä tilaa muilta matkustajilta.

Lapset matkalla

Ilman aikuista matkustavalle lapselle voit tulostaa matkapassin [tästä]. Passista saavat oman kappaleensa saattaja, kuljettaja ja matkustava lapsi. Kuljettaja huolehtii, että lapsen oikea vastaanottaja löytyy määränpäästä.

Lemmikit kyydissä

Lemmikistä peritään 3,30 euron maksu (ei kuitenkaan Porvoon Liikenteellä), joka maksetaan kuljettajalle linja-autossa. Lemmikki voi matkustaa auton lattialla tai matkustajan sylissä. Eläimet pyritään sijoittamaan auton takaosaan, ja allergiset matkustajat voivat tällöin istua auton etuosassa. Lemmikin matkustamisen voi estää allerginen matkustaja, joka on astunut autoon ennen lemmikin kanssa matkustavaa asiakasta. Opaskoirat pääsevät aina mukaan autoon.